Ben Stuijvenberg (drums, vox, samples)

Giovanni de Reus (git/vox/synth)

Jeremy Lammerts van Bueren (bas, vox)

Days of Sway


Dynamische, door de jaren 90 en alt-rock beïnvloede popmuziek gemixt met rock, funk, soul en blues. Gecentreerd rond drummer Ben Stuijvenberg, kwam Sway in 2015 samen in Haarlem. Ze hadden al snel veel optredens op grote podia, maar hadden een wisselende line-up. Tot eind 2021 singer/songwriter Giovanni zich bij Ben en Jeremy voegde. De naam wordt verandert in Days of Sway. In dit frisse hoofdstuk vindt de band de rauwe emotie en ongepolijste rockgeest terug!


Ze worden opgemerkt door enkele lokale radiostations, gevolgd door VPRO3voor12 en Kink FM. Hierna kunnen zij hun kunsten vertonen tijdens de Pinguin Radio showcases tijdens ESNS in Groningen. Een nieuw hoogtepunt kwam in de vorm van een voorprogramma voor Nederlandse helden en veteranen Bintangs. De trein komt langzaam op snelheid, blijft verder denderen en stopt nooit...


Drie mannen, één band.Met strakke songwriting, tijdloze jaren zeventig 'je ne sais quoi' en een delicate en onvoorspelbare fusie van rebelse rock, popemotie en indie panache, herdefinieert het trio zichzelf in elk nummer en bij elk optreden. Tegen 2022 is het trio Gio, Jeremy en Ben uitgegroeid tot een bruisende sensatie in de sonische traditie van powertrio’s. In staat om rockers en prachtige ballads te schrijven met heldere vocale harmonieën, laconieke zang en uitdagende, cryptische gelaagde teksten.