NEWS

Recording: Days of Sway
Mix & Master: Days of Sway
Final Cue / Soundgram Publishing

Zondag 14 april is Gerrit overleden...

Gerrit had een speciaal plekje in ons hart... We wensen iedereen, met name Sanne, heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.  - Ben, Jer, Gio.


Den Helder – Gerrit van Kleef, mede-eigenaar van muziekcafé De Bliksem, heeft een laatste bezoek aan zijn café aan de Zuidstraat gebracht. Van Kleef overleed op 14 april aan de gevolgen van kanker.


Geheel in stijl vond maandagmiddag het afscheid plaats in café De Bliksem. Na afloop vormden tientallen bekenden, gasten en geliefden van Van Kleef een erehaag voor de kroegbaas. Na een laatste toost op Gerrit, vertrok de rouwauto onder het geknal van vuurwerk.


"We zijn onwijs verdrietig, maar ook gerust dat het einde voor hem allemaal zo vredig is verlopen. Hij heeft tot het einde keihard geknokt, en ik denk dat ik best kan zeggen dat er geen grotere bikkel is als Ger was.

Gerrit wilde geen kaart, maar via alle andere kanalen de mensen bereiken, dus deze foto mag doorgestuurd worden." - De bliksem

In maart is Foxes single van de maand bij Helderpop op Radio Noordkop! Als klap op de vuurpijl mochten we 15 maart spelen tijdens de 2e editie van Helderpop on stage! 


Special thanks to:
Simon, Frank, Fred, PatSik en Bas!

Afgelopen zaterdag mochten we weer aanschuiven bij BroodjeHans op Radio heemskerk. Om daar met Hans Janssen en Tim Ockers te praten over het "Over the Border Fest" op 20 januari bij Podium Laurentz in Heemskerk.


Hans en Tim, bedankt!!!

February 23rd our new single "FOXES" will be out!

Available on all streaming platforms!


PRE-SAVE NOW!

We willen graag fotograaf Ron Koffeman bedanken voor het vastleggen van de geweldige momenten tijdens ons optreden op 12 november in DeFlux, Zaandam. Zijn professionele fotografie heeft onze muziek en passie op prachtige wijze vastgelegd. Dankzij Ron kunnen we deze herinneringen delen met al onze fans en muziekliefhebbers.

We would like to thank  Ron Koffeman for capturing the great moments during our performance on November 12 in DeFlux, Zaandam. His professional photography captured our music and passion beautifully. Thanks to Ron we can share these memories with all our fans and music lovers.

We're so proud!

Mr. Confident

Hit more than

15K streams,

on Spotify alone,

within 2 weeks!

Thanks Bintangs & Podium Laurentz!


Time flies when you're having fun!

Je kijkt er weken naar uit en voor je het weet is het weer voorbij. Maar een feest was het wel!


In een uitverkochte zaal voor zoveel enthousiaste mensen mogen spelen, daar worden we blij van! Jullie reacties waren te gek en wij waarderen het meer dan jullie ooit zullen weten!


Dus nogmaals aan iedereen die er was, publiek, muzikanten, mensen van Laurentz, licht en last but not least het geluid, bedankt, bedankt en nog eens bedankt voor een top avond!

25 maart 2023

12 feb 2023

20 januari 2023

RECORDING TIME!!!

na al het speel geweld van afgelopen week gaan we ons met Days of Sway binnenkort een heel weekend terugtrekken in het prachtige Belgische Aarschot om een aantal tracks op te nemen in de Butterfly Studio! De omgeving is in ieder geval ideaal. Midden in het bos gaan we rocken als een malle! Zodra de tracks klaar zijn kunnen jullie die natuurlijk vinden op de bekende platforms.


Maar je hoeft je niet te vervelen want op de dag dat Days of Sway de studio in duikt staat ook de release van PLASTIC op het programma....met videoclip dus hou de boel in de gaten dan houden wij jullie op de hoogte! Leuk en spannend...dat zal t zijn!

binnenkort meer nieuws over upcoming shows !!

Kortom?....we gotta keep on moving for the love of music!!!!


Gio, Ben en Jer